Gradinar Original

Pune suflet in ceea ce faci…

Aranjamente pentru Craciun, ARHIVA, DECORATIV

Aranjamente decorative pentru Craciun si Revelion

Sarbatorile bat la usa si tu nu stii cum sa-ti decorezi casa cu exceptia Bradului plin globulete si stelute? Avem noi doua propuneri pentru care nu-ti trebuie cine stie ce materiale si pe care le poti face repede. Cu efect decorativ, bineinteles!

Propunerea 1: Cyclamen, conuri si crengute

Nu-ti trebuie decat doua ghivece cu Cyclamen, doua ghivece masca asortate cu culoarea florilor, sfoara, stelute de lemn, crengute si cateva conuri. Daca ai si cutie de lemn ca in imaginea alaturata e foarte bine. Daca nu, se poate si fara ea! Practic lipesti sfoara de cateva stelute si apoi o infasori de cateva ori peste ghivecele-masti decorative. Apoi pui plantele in ghivecele-masti (cu tot cu ghiveciul de cultura). Pe crengutele pe care le poti culege din gradina sau dintr-un parc lipesti cateva conuri si apoi le asezi printre frunzele plantelor. Ia uite cat de simplu a fost!

Propunerea 2: Poinsettia, conuri, crengute de brad si globulete mici

Iata un aranjament simplu care se poate aseza pe masa, pe pervaz sau in alt loc pe care vrei sa-l inveselesti. Singura diferenta e ca daca faci un aranjament pentru masa trebuie sa folosesti plante de talie mica. Altfel vei obtura raza vizuala a… comesenilor. Pe mijlocul mesei asezi o bucata de lemn (mai mare sau mai mica, asa cum ai) si pe ea pui din loc in loc plantele mici de Poinsettia, lumanari festive, decoratiuni stelate facute din hartie colorate. In fiecare farfurie e asezata o crenguta de brad, un con si cateva globulete mici. Nimic complicat. In numai cateva minute ai aranjat totul.

Cateva improvizatii

In cazul in care nu ai lemn, poti sa folosesti un napron festiv. Daca nu te pricepi la stelute de hartie, poti folosi orice fel de stelute ai la indemana (eventual din cele luate pentru decorul bradului). Conurile din aranjamentele noastre sunt putin vopsite la margini ca sa induca ideea de zapada. Dar se poate si fara daca esti in graba.

 

Craciun fericit si Un An Nou asa cum ti-ai dorit!

Foto: Floradania

  1. Sa va fie sarbatorile pline de belsug,frumos si bucurie. La multi ani!

  2. Sarbatori fericite, in tihna, sanatate si fericire!

Lasa un raspuns

Theme by Anders Norén