Publicitate

Cine sunt eu? Sunt jurnalist si mai nou blogger. Sunt pasionata de lucrurile pe care le fac si mi-e bine exact asa cum sunt. Imi place sa cunosc oameni noi interesanti si sa-i pastrez alaturi pe toti cei buni si adevarati.

Ce vreau prin acest blog? La inceput nu mi-am propus ca acest blog sa aiba un scop. Era doar un loc in care scriam despre ce-mi placea mie. Dar n-a trecut mult timp si am descoperit ca mai sunt si altii ca mine. Ca ar fi bine daca as slefui putin ideea, tematica, dezvoltarea, promovarea, etc. E mult mai bine cand cei care te-au citit aleatoriu o vreme, devin abonati si apoi prieteni. Imi plac lucrurile practice si inovative in materie de gradina, dar m-am prins ca ele merg mana in mana cu cele care sunt legate de casa. Nu cred ca va trece prea mult timp pana cand imi vor mai veni si alte idei. Sper ca vor fi bune!

Profilul colaboratorului. Pentru ca tematica blog-ului este de interes si pentru ca sunt multe firme in domeniu, mi-am zis ca e normal si firesc sa fiu deschisa la colaborari. In felul asta toata lumea este in avantaj. Asa ca iata, prin aceasta pagina fac un pas catre voi, toti cei interesati de colaborari (producatori si distribuitori de plante, mobilier de interior si exterior, editori de carti cu tematica inrudita, echipamente pentru case si unelte pentru gradina, gradinari, peisagisti, constructori, etc). Am cateva idei, insa fiecare firma si fiecare persoana este unica si stie exact ce vrea. E bine cand cineva iti da o mana de ajutor, nu-i asa? Dar daca iti da ajutor exact cu ce-ti trebuie si cand iti trebuie, e chiar mai bine! Asa ca putem discuta despre orice propunere serioasa de colaborare. Nu-ti face probleme, sigur ne vom intelege si din punct de vedere financiar.

Daca te gandesti ca esti persoana fizica si nu se poate sa colaboram, te inseli. Spune-mi despre ce e vorba, la ce anume te-ai gandit si sigur gasim o cale de a colabora.

Ce iti ofer? Stiu ce inseamna buget, clienti, piata, promovare, imagine, strategii, aprobari, plan de afaceri, target, etc. Asa ca putem avea o colaborare reala – nu doar vorbe! S-ar putea sa ai o surpriza si sa primesti mai mult decat te-ai gandit. Lucrurile bune pot veni la pachet!

Pentru contact te rog sa folosesti formularul acesta.

Iti astept cu interes propunerile.