Gradinar Original

Pune suflet in ceea ce faci…

ARHIVA, Casa frumoasa si practica, DECORATIV

Vrei sa mai ramana vara in casa ta?

Elemente marine

Vara este iremediabil legata de mare, pentru ca e sezonul vacantelor si al valurilor inspumate. Pe la sfarsitul sezonului te intrebi ce ai putea face asa incat acea atmosfera deosebita sa ramana in casa ta macar inca o vreme. Sa stii ca nu e deloc greu sa dai unei camere aer de vacanta.  Foloseste elemente decorative marine, pernute, servetele, vaze in cromatica adecvata si alege cateva plante potrivite pentru un astfel de interior.

Asa-i ca ti-ai bea cu mare drag cafeaua in fiecare dimineata la masa din imaginea de mai sus? Mobilierul poate fi oricare, ce ai tu la indemana. Transformarea apare atunci cand adaugi pernute albe sau turcoaz, cand pui pe perete stele de mare (evident, nu unele autentice!), cand tabloul este cu melci si scoici, cand vaza de pe masa are culoarea potrivita (zau ca in vaza aceea ar merge cateva gerbere galben-portocalii precum soarele intens si cald).

In privinta plantelor poti folosi palmieri de talie medie si plante exotice mai mari, insa nu in mod abuziv. Daca reusesti sa imbini totul cu bun gust, nici macar nu te va costa prea mult. Efectul obtinut va fi unul de durata. Nu-i asa ca e frumos?

Foto: wickerparadise.com

Lasa un raspuns

Theme by Anders Norén